fredag 29 maj 2015

Nyfriserad

Sonens hår var i akut behov av klippning så passade på att slinka in när Marikan hiushuone vid S-market hade Drop In-skylten framlagd. Ny syns öronen igen.

tisdag 26 maj 2015

För två månader sedan

Varmt välkommen & saknad kände jag mig, när jag steg in på Sports Gym idag efter två månader lång oplanerad paus. Allt extra program utöver mina arbetsturer & insjuknande, gjorde att det helt enkelt inte fanns tid att ta sig på träningspass. Den långa pausen hänger som en vacker korv vid midjan men med sommar & semester emot är extra fettet snart borta. Hör kanske till undantagen med att enkelt kunna gå ner i vikt under sommaren. Helst skulle jag se att det lyckas även under de mörkaste månaderna på året, för visst skulle det vara nice att ha platt mage till sommaren. Får ta & arbeta lite på det.

Zumba-passet idag var i alla fall svettigt & roligt. Har nu färdigt prickat in några pass i kalendern, som inte krockar med annat som t.ex jobb. Finns de färdigt planerat i almanackan, har jag svårt att backa ur. Barnen kommer dessutom gärna med till gymmet. Nu finns det inga ursäkter mera!

söndag 24 maj 2015

Återupplivning

Vilken vår! Visste att april & maj skulle bli hektisk men kunde inte ana att två månader skulle blåsa förbi med en hastighet av omätbara mått. När Markus dessutom började jobba heltid i maj, byttes dag till natt på korta ögonblick. Kan inte fatta att Freja går ut ettan om en vecka? Otroligt att Aaron ska börja förskolan i höst! Marsvinen blir bara större & större & om tre veckor börjar jag min semester.

Var tvungen att återuppliva bloggen lite då en trogen läsare påpekade att jag inte skrivit på länge, så nu kan alla lugna sig - I'm alive! Ska smälla till med ett längre inlägg med fina bilder jag tagit under alla evenemang, resor & nöjen men måste nästan starta upp bordsdatorn till det.

Det har varit en sjutusans helg & brandkårskongress i Esbo. Tävlingarna gick si så där men valde att inte gräma över det utan släppa löst rejält under kongressmiddagen & -dansen som ordnades på kvällen. Maten fick långt ifrån godkänt men stämningen, alla nya bekantskaper & spriten höjde helhetsvitsordet på helgen till en solklar tia.

Men nu blir det vila, speciellt för levern...