söndag 8 augusti 2010

Vill skriva lite...

men har egentligen inte så mycket att berätta.

Sommaren börjar gå mot sitt slut & snart börjar vardagen även för mig. Markus har en vecka ledigt ännu. I samma veva som han återvänder till jobb, så ska jag börja skola in barnen hos dagmamman. Tack & lov är hon bekant för Freja & mig, Aaron verkar inte heller ha något emot henne. Hoppas att allt löper smärtfritt, så att det känns helt okej för att gå på jobb.

I helgen har vi varit på Boundbirsen, en riktig lantlig marknad ordnad av lokala bönderna i kommunen. Barnen eller främst Freja fick titta på djur, lyssna på Apan Anders, köra traktor osv. På kvällen ordnades ladudans & vi hade fixat barnvakt. Kändes lite konstigt att lämna barnen med en för oss ny barnvakt men bra hade allt gått. Vi grillade först hos syster & traskade sen mot dansplatsen. Fort var det slutsålt & vi svettades till slutet med 1200 andra! Skoj att komma ut lite men ack & ve, vad tungt det varit idag. Pricken på i var nog Frejas kissolycka kl 4 i natt, då man typ just fått tag i sömnen. Blev att byta allt i hennes säng samt tvätta upp henne.

Tittar på film med ett öga, Poseidon hette den visst. Ser bara hur passagerarna flyger omkring som vantar. Tydligen en tsunamivåg som vällt skutan...

Obehagliga nyheter i morse oxå, då en av finalister (ryssen) i bastu-VM gått & dött. Verkar lite skumt när de bägge fått en massa brännskador. Ryssen motståndare (finnen) ligger för tillf'ället på sjukhus. Läget är kritiskt.

Nu verkar det storma & åska rejält i huvudstadsregionen oxå...

Edit: Textade Linda ang ovädret i Helsingfors. Blev orolig då bilderna såg så skrämmande ut. Tack & lov mådde fam Sjöholm bra & jag kunde somna gott.

Inga kommentarer: