lördag 19 februari 2011

Lördag i Nystad

För några timmar sedan kom jag hem från Nystad. Tror jag besökt Nystad två ggr tidigare & av samma orsak som idag, nämligen innebandyturnering. Kändes som bilplågeri när jag startade ferrarin i morse i -23 grader (-28 lär det ha varit på malmen) & styrde nosen mot city. Trots seg motor, tröga växlar & igenfrusna fönster hittade vi fram till det mest konstiga idrottshus. I plåtlådan fanns ett gym samt en tennisplan. Invid tennisplanen hade de klämt in en innebandyrink. Mystisk plats. Men för första gången kammade vi hem dubbla vinster och 4 poäng! Gjorde inga mål den här gången men passade ett. Två super roliga men otroligt tunga matcher. Efter tortillamåltiden som Markus fixat, ska det bli riktigt skönt att krypa ner i soffan, kolla på nå bra program & bara mysa.

Har projekt Huuto på gång oxå. Lade in tre klädpaket, ett leksakspaket & en blöjroskis till salu i veckan. Uppladdningen av bilderna på kläderna tog tre kvällar, har så himla mycket plagg i paketen. Spännande att följa med hur "auktionen" framskrider, hur många som bjuder osv.

Ser fram emot morgondagen. Ska bli skönt med en ledig söndag utan program. Markus nämnde nånting om en promenad. Får se om han är lika ivrig på idén imorgon. Hoppas oxå att pappa min & hans sambo har tid för ett besök imorgon. Tycker att barnen efter en paus på tre veckor, ska få träffa dem igen. Vill oxå höra allt om deras resa till Sydafrika. Å se foton förstås, en massa foton!

Inga kommentarer: