söndag 12 februari 2012

Född på skidor?

Aaron förvånar oss ofta. Tror att hans dåliga talförmåga påverkar oss & låter oss tro att han ingenting kan. Han har ju ett eget språk men ett brett ordförråd, ord nästan ingen förstår då. Det som förbryllar oss mest är att han använder flera ord för olika saker. Huvudsaken är att man blir förstådd & det grejar han nog med sitt otroliga kroppsspråk.

Men över till dagens tema. Då Freja ville pröva sina nya skidor idag, tänkte jag att Aaron skulle få stå på hennes gamla. Minnesbilder från Frejas försök i förra vinter åkte förbi, ett försök som slutade där & skidorna stod lutade mot huset resten av säsongen. Gissade att Freja i år skulle tycka bättre om skidorna än ifjol, eftersom också skridskorna var populära men att Aaron utan problem bara skidade iväg som om han aldrig annat gjort, trodde jag aldrig att skulle få se. Stod med munnen öppen en god stund innan jag förstod att springa in efter luren för att föreviga ögonblicket:

Skidturen slutade för Aarons del med att hela bindningen lossnade från skidan. Så pappa tog skidorna & de lösa delarna hemåt tillsammans med en skidande Freja. Aaron ville fortsätta en bit till fots ner mot stranden.

Himlen var så vackert rosa-lila ovan huset vårt men blev inte alls lika fint på bild.

Inga kommentarer: