lördag 8 december 2012

Freja 5 år

I den här veckan har vi firat vår förstfödda som fyllt 5 år. Otroligt att det gått fem år sedan Freja tittade ut i skenet av adventsljusstaken då vi borde ha stått på vår nyköpta tomt & fällt träd inför grundarbetet som skulle starta några veckor senare...



På bemärkelsedagen sjöng vi för henne strax efter klockan sex. Aaron ser minst yrvaken ut & han protesterade en hel del innan jag fick honom att förstå att vi ska sjunga för storasyster & att han får ge paketet. Lego Friends var i alla fall en stor hit & senare samma dag plockade hon ihop alla delar riktigt själv.



Släktkalas blev det på självständighetsdagen & Freja njöt av all uppmärksamhet hon fick, för att inte tala om alla gåvor som räcktes fram. Lundby dockhuset vann även Aarons hjärta & som bäst, när Freja är med pappa till butiken, passar han på att leka med det i lugn & ro.

Imorgon blir det barnkalas, det första för oss alla. Så får se om jag alls hålls på fötter efter att alla små gäster lämnat huset. Det ska bjudas på glass, kakor, popcorn & godis. Har velat av & an ifall man borde ha några lekar men tror att jag bara stör flickornas lekar om jag börjar ställa till med nånting. Får se hur det känns imorgon.

Har även färska mått på födelsedagsbarnet, besökte nämligen hälsovårdare Hedda på måndag. Freja mäter idag 115.5 cm över markytan & är 22.5 kg tung. Kanske fel att skriva att hon är tung för Hedda tyckte att hon smalnat av massor & fundera om flickan alls äter men det gör hon minsann!

Inga kommentarer: