söndag 16 juni 2013

Kasnäs-kul

Markus fick hotellnatt för två på Kasnäs-bad när han fyllde 30 förra hösten. Läste i en sommarblaska att det kommer att vara lite action i Kasnäs under den här helgen (Broloppet & Kasnäs Rocks) så för en dryg vecka sedan ringde jag upp hotellet & kollade om det fanns rum. Två rum lediga, sade en vänlig röst i andra ändan & vi bokade ett av dem.


Igår på dagen ca 11.30 startade vi mot skärgårdsbadet. Lämnade av barnen hos min syster med familj, som snällt ställde upp som barnvakt. Ett dygn är långt & vi hann med lunch, bad, bastu, kort promenad, många cider/öl, ännu mera mat & på slutet ännu någon cider & snaps för att sen långt efter midnatt stupa i säng. Hade lite planerat komma hem fräsch & utvilad men den här gången blev det inte så.


Vädret var helt okej. Visst jo, blå himmel men vinden var bitande kall. Till all lycka så hade vi lä på vår altan & kunde sitta i timmar & njuta av solen. Gillar verkligen Kasnäs. Hotellrummet var fräscht & jag älskar idén om egen lokal med altan. Servicen var den vänligaste vi fått på länge & allt klaffade. Det här borde absolut vår stad satsa på. Har sovit på hotellet tidigare & var minst lika nöjd då. Perfekt avkoppling för trötta småbarnsföräldrar.Om båten blir färdig under juli månad så kanske vi puttrar över med den i augusti. Barnen har säkert inget emot att simma lite. Paviljongen serverar dessutom bra mat & en baddag med lunch kostar ungefär tjugolappen. Kasnäs är absolut värt ett besök.

Inga kommentarer: