onsdag 4 september 2013

Mera tak, lite party & viktsnack

Resten av taket är nu fixat & förberett för takteglen (som ska beställas inom de närmaste dagarna). Beroende på vad som levereras först så står spikande av väggpanel eller uppläggning av tegel på Att göra-listan för byggfirman. Vi har nu fått klartecken att börja lägga fast golvet men till det behövs material. Ska första inventera det som står på gården & se vad som behövs. Har en känsla av att det finns ett & annat gömt & glömt under presenningarna.

När huset idag fylldes av ett gäng glada damer för Me & I klädparty, passade Markus på att sprätta på lite grus igen. Man hinner titta på en hel del plagg & skuffa många skottkärror sand på ett par timmar, så Markus mutades med många bitar bacon-kantarell paj som belöning & för att finta klädmängden som är på väg.

Det är annars betydligt roligare att prova kläder nu när man är en storlek mindre. Kläderna sitter mycket bättre & jag vågar redan erkänna att  jag själv tyckte det såg bra ut. Igår hade vi uppföljningsträff med "bantargänget". Det är inte bara vikten som minskat utan jag har oxå lyckats göra mig av med 10 cm på midjemåttet. Det hade jag ingen aning om & kunde heller inte tro att det var sant!

1 kommentar:

Anna sa...

10 cm är jättemycket! :)