söndag 6 oktober 2013

Ullen på plats

Nu är golvet isolerad med vindskyddsskivor & ull. Imorgon ska jag försöka få tag i golvskivor. Ännu är det oklart hurudant golv vi ska ha men materialet är så klart trä. Pappa blev lite stressad då jag ringde honom idag & berättade att vi snart tänker slå fast golvet. I golvet ska nämligen en del elledningar ner ifall vi vill ha uttag i förrådet. Det är onödigt att först dra ledningarna upp i taket för att sedan dra dem ner till golvnivå.

Otroliga mängder ull vi har kvar men allt kommer inte att räcka till att isolera väggarna. En del paket har tagit skada under den mångåriga förvaringen på vår gård men majoriteten av ullskivorna är i förvånansvärt prima skick.

Nu är det bara fast i oss själva innan vi kan ta förrådet i bruk. Det saknas en del på utsidan men inget som skulle hindra oss från att börja plocka grejer in. Bara golv- & gyprocskivor samt takmaterial (osäkra ännu över vad vi ska lägga) är på plats så är det klappat & klart. Både ytter- & innerdörr ska byggfirman plocka på plats. Härligt att vi snart har 35 m2 att fylla.

Inga kommentarer: