onsdag 11 december 2013

Redan onsdag

Tisdag rusade förbi i motionens tecken. Vi hade morgonjumppa, tog oss till fots till & från simhallen, var vi hann med 45 minuter vattenlöpning. Hann med en föreläsning angående människans anatomi (rygg & nacke) innan vi avslutade dagen med ett Kettlebell-pass. Var rätt så mör efter all fysisk aktivitet så tillbringade resten av kvällen i lägenheten tillsammans med rumskompisarna.

Lite senare väckning idag då vi märkte att programmet efter morgongymnastiken körde vidare först kl 9.45. Valde istället att börja dagen på tom mage & avnjuta frukost efteråt i lugn & ro. Mera föreläsningar & grupparbeten idag av bl.a. uro- & sexterapeut samt om depression. Vi har också kollat på en del av de videosnuttar som alla gjort på arbetsplatsen. Skoj att se hur mina kurskompisar har det på jobb. Sista programmet idag var tänjning + avslappning & det var mera än välkommet med tanke på Kettlebell-passet igår.

Kan inte förstå att vi har onsdag redan. Betyder att vi är halvvägs, redan om tre dagar ska jag hem. Saknar dem där hemma mera än förra gången & har förstått att iaf Freja saknar mig. Pojkarna vet jag inte riktigt med. För att inte saknaden ska bli allt för stor så försöker vi fylla den lediga tiden med fritidsprogram. Kom precis tillbaka från inredningsbutiken Homeberry & ännu återstår julkonserter, modevisning & massage.

Inga kommentarer: