tisdag 27 maj 2014

Höll på att glömma

Lådan kom på posten redan för någon vecka sedan men pga intensiv träning & bråda dagar på jobb så har det inte funnits tid att buzza. Nu kan jag inte skylla på stress mera då semestern sparkat i gång utan det är bara att börja testa Thermacare, värmeomslag för nacke, skuldra & handled.

Söker sex stycken ivriga Thermacare-testare med värk & plågor på ovannämnda områden. Syrran kan här nu pusta ut, för hon har redan en låda som väntar. De med över 55 år på nacken får använda produkten med lite tyg emellan eftersom risk för brännskada finns. Rekommendationen gäller främst ryggplattan. Har inte ens själv ännu vågat slänga lappen på axelregionen men det ska nog ske inom de närmaste dagarna.

Värmedynan aktiveras av luften & värms upp stegvis så att den om ungefär 30 min nått rätt behandlingstemperatur på 40 grader. För maximal effekt rekommenderas att man använder omslaget i upp till 8 timmar, omslaget får däremot inte användas mera än 8 timmar på samma område.

Thermacare är enkel att använda, ger långvarig smärtlindring, muskelavslappning, innehåller inga läkemedel & är tunn, bekväm, diskret & luktfri. Omslaget får efter användning slängas bland med hushållssoporna. Thermcare-värmeomslagen hittar man på apotek & de kostar kring tiolappen.

Inga kommentarer: