söndag 24 maj 2015

Återupplivning

Vilken vår! Visste att april & maj skulle bli hektisk men kunde inte ana att två månader skulle blåsa förbi med en hastighet av omätbara mått. När Markus dessutom började jobba heltid i maj, byttes dag till natt på korta ögonblick. Kan inte fatta att Freja går ut ettan om en vecka? Otroligt att Aaron ska börja förskolan i höst! Marsvinen blir bara större & större & om tre veckor börjar jag min semester.

Var tvungen att återuppliva bloggen lite då en trogen läsare påpekade att jag inte skrivit på länge, så nu kan alla lugna sig - I'm alive! Ska smälla till med ett längre inlägg med fina bilder jag tagit under alla evenemang, resor & nöjen men måste nästan starta upp bordsdatorn till det.

Det har varit en sjutusans helg & brandkårskongress i Esbo. Tävlingarna gick si så där men valde att inte gräma över det utan släppa löst rejält under kongressmiddagen & -dansen som ordnades på kvällen. Maten fick långt ifrån godkänt men stämningen, alla nya bekantskaper & spriten höjde helhetsvitsordet på helgen till en solklar tia.

Men nu blir det vila, speciellt för levern...

Inga kommentarer: