torsdag 1 oktober 2015

När man är sjuk

Lillebror är lätt att läsa av. Är han trött eller sjuk märker nog omgivningen det & får sig oxå en knytnäve eller en knuff. Som igår.

Plockar nuförtiden sällan upp Aaron från dagis utan han åker taxi men ibland händer det & speciellt då mina arbetsdagar blir längre pga kurs eller liknande.

Frågade hur dagen varit & blev informerad om att sonen bråkat med en annan grabb. Handlade om smågnabb nog men de hade kommit ihop flera gånger. Aaron är alltid med där det händer men börjar aldrig vifta med händer & fötter utan orsak. Berättade åt förskoletanten att det här beteendet lyser extra mycket igenom om något är på tok, som då han är sjuk. Då fröken lade till att Aaron klagat på huvudvärk längs med dagen, anade jag att pojken inte är frisk.

Hade rätt.

Ringde förskolan idag & meddelade att sonen blir hemma idag & ännu imorgon. Somnade med feber igår, öppnade ögonen 12 timmar senare i morse, febrig. Tror förskoletanten hade lite dåligt att vara då de missat men hur kunde de ens misstänka det, då Aaron hade orkat friidrotta & spela fotboll. Så där är ju barn.

Nu gäller det att bli frisk & hos oss botas det med fri lek, mat från Hesburger & vila. Tur att man precis fyllde år & har en massa nya Legon att bygga om & om igen.

Inga kommentarer: