söndag 27 mars 2016

FFS - Day 9

Är inne på dag 9 av min 90 dagar långa resa mot en slankare figur. Idag är jag trött & det beror nog mest på att jag i morse gick av mitt andra nattpass. Allt jag väntar på är att klockan ska bli läggdags.

Att försöka äta enligt matschemat under de senaste dygnen har varit en utmaning & påsken, med alla tänkbara frestelser & godsaker, gjorde ju inte det lättare. Ni ska tro att jag dreglat över barnens Kinder-ägg & i natt var sötsuget så starkt att jag höll på att gå i bitar men jag lät bli. Har inte avvikit en tum från matschemat. Fan, vad bra alltså! 

Istället för att fundera på mat (för tro mig, äter gör jag sex ggr per dag) så har jag planerat träningen för flera veckor framåt. Meningen är att köra styrketräning två ggr per vecka, helst inte på samma dag som annan träning. Det betyder att jag vissa veckor måste avstå från några ledda pass. Visst kan jag träna i salen på förmiddagen & köra t.ex Zumba på kvällen men finns det ork & motivation till det?

Fick igen hemläxor. Den här gången ska vi fotografera maten vid samtliga måltider under ett dygn. Dessutom borde jag hitta ett kort på en kropp jag drömmer om & kunde ha som förebild. Nätet är ju fullt av fina, vältränade kvinnor men är det faktiskt en trimmad, muskulös figur jag är ute efter? Önskar kanske mera att allt löst skulle sätta sig. Har dock väldigt svårt att tro att det kommer att hända, jordens dragnngskraft är för stark.

Inga kommentarer: