måndag 3 maj 2010

Röret fast igen!

Åååååh, jag får något fel! I helgen började skitröret igen krångla vid vår sovrumstupp. Vattnet steg när jag spolade, ropade åt sambo som sprang fort som attan till tekniska för att kolla om det kommit upp. Tack & lov inte den här gången.

Började ju året med översvämning i tekniska rummet varvid skitvatten oxå rann in i Frejas rum, vardagsrummet, klädrummet & vårt sovrum. Fick i förra veckan färdigt det sista i vardagsrummet då tapeten sattes upp. Hela februari bodde vi tillsammans med fem fläktar/torkare, som blåste på dygnet runt. Allt gick på försäkringen men borde ju helt enkelt inte ha fått hända. Men nu är vi där igen då.

Nå, ringde rörmokare som lovade skicka en gubbe med en gång och nu 3-4 timmar senare så rinner skiten igen åt rätt håll. Rören filmades oxå för att kolla ifall det ev låg nånting annat i rören men allt såg bra ut. Rörnisse ställde nu om vattenmängden i WC-byttan till största möjliga i hopp om att det håller rören öppna. Med vår tur så är vi i samma situation igen om dryga halvåret. Tiden får visa.

Harmar att vi överhuvudtaget byggde WC i den ändan av huset, än mindre att jag försökte vara sparsam & köpte en WC-stol med liten & stor spol. Börjar det krångla igen så tror jag vi river tuppen & vidgar ut vårt klädrum istället!

Inga kommentarer: