onsdag 15 september 2010

Rådgivning

Trots allt som hänt så gör sig vardagen fort påmind & idag har vi besökt rådgivningen för lite mått & vaccin. Aaron var på super bra humör & tog t.o.m. sprutan utan nå problem.

Blev ett långt besök idag, tror jag var där över en timme. Tycker om vår hälsovårdare. Hon är lätt att prata med & man kan prata om precis allt. Konstaterade tillsammans idag att man inte ska ta nånting för givet. Har i alla fall ingen orsak att klaga, för trots öroninflammationer, syskongräl & värsta trotset så har jag världens underbaraste barn! Tänk att medan vi firar Aarons 1-års dag i helgen, så begraver en annan familj sin lilla baby... Efter besöket hörde jag kyrkklockorna slå. Nu har han fått komma "hem" igen ♥

Aaron har gjort en liten växtspurt under sommaren, växt nästan 6 cm sedan senaste besök i juni. Han mäter nu 78.5 cm & 11.8 kg. Freja fortsätter att skjuta i höjd & vi fick henne nästan en meter lång, 99.5 cm. Hade ju varit skoj att fira både 1-års kalas & en meters kalas i helgen men icke ;)

Har ledigt idag för att städa men har fortfarande inte fått nånting gjort & klockan är redan halv ett. Dax att dra på sig gummihandskarna & skura lite WC-byttor!

Inga kommentarer: