söndag 26 december 2010

Bäddavdelningen

Nu är fammo min på bädden oxå. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta då syrran meddelade att fammo fallit, slagit sig gul & blå samt lyckats få hål i skallen. Fammo fick i alla fall, efter många om & men dock, en plats på bädden. Tråkigt att hon oxå hamnat in men praktiskt för oss att ha en del av åldringarna samlade på ett ställe.

Var upp en sväng idag. Båda damerna mår si så där men Dagny skulle jag nog tro att får åka hem i nästa vecka, ifall det inte tillstöter nånting förstås. Fammo däremot känner att hon inte vill vara hemma mera. Känner sig otrygg, har gjort det en längre tid redan & fallet igår gjorde ju inte saken bättre direkt. Så imorgon blir det att ringa runt lite efter en plats åt henne på något serviceboende. Tror fammo är beredd på att flytta in i en skrubb. Allt för att slippa vara ensam. Får se vad morgondagen ger.

Jagar själv efter en ny kamera. Hittade en förmånlig Nikon-kamera på Huuto & det lutar lite mot affär. Tycker priset är mer än hyffsat för kamera, objektiv, minneskort & väska.

Inga kommentarer: