torsdag 3 februari 2011

Helgen som gick

I helgen hade vi turnering igen. Natten innan fick jag sova otroliga 9 timmar ostört, så det var en taggad Johanna som åkte iväg för att spela. Första matchen hade vi mot USB från Nystad. En match vi borde ha vunnit men gick & förlora 3-1. Andra matchen mot Åbo-laget FBC Blue River gick sen igen super bra & vi kammande hem en vinst på 13-1. Gjorde visst 3+3 i den matchen :)

Efter turneringen styrde vi bilarna mot Airisto & kannibalgrytorna. Efter några timmar av bad blev det lite snack, käk & sprit. För en del lite mindre, för andra mera... Skrålade oss hesa på karaoke & förlorade spelbrickor i poker. Blev kanske fyra timmar sömn den natten. Det var en trött mamma som sökte sig hemåt på söndagmorgon, en trött mamma som fick gå den sista biten då vägen snöat igen. Vad gör man inte för att få träffa barnen efter 24 timmar på vift...

Fick ett mail senare på söndagkväll. Vår tränare hade lovat att skriva av sig lite, om oss enskilda spelare. Tyckte jag var rätt så mottaglig för kritik just denna söndag, så hade gett henne lov att göra det. Det hon skrev, både gott & ont, värmde. Vad hon skrev vill jag hålla för mig själv men fick tre ord skrivet till svar: Saknar ord. Tack.

Inga kommentarer: