onsdag 15 juni 2011

En kort semesterresa

Imorgon åker hela familjen iväg på vad som kommer att bli vår enda gemensamma resa i sommar. Om man inte räknar med midsommarfirandet i Korpo förstås ;)

Barnens kläder ligger fortfarande på hög. Har sett ut de plagg som jag vill ha med. Markus meddelade att han plockar ihop sitt imorgon. Starten är planerad till ca 9.30, så ni kan ju tänka hurudant kaos det kommer att vara hos oss imorgon bitti.

På morgondagens program står, förutom bilfärden till Kånala; Helsingfors, Kulturen vid ån. Barnen ska få rocka loss till Arne Alligator och Sås & Kopp samt ev, om de små orkar, oxå lite Mumin. Freja är helt eld & lågor, kan nästan alla låtar utan till. Efter det hoppas vi på mycket trötta barn, så att vi i lugn & ro får umgås med värden & värdinnan. Dessutom behöver barnen mycket sömn för att följande dag orka med Högholmen. Tror att jag är mest ivrig över besök på Högholmen. Kan sen älska att gå & titta på djur.

På fredag kväll hörde jag nånting om grillfest, hoppas regnmolnen orkar hålla sig på avstånd ända tills biffarna är stekta, även om de har tak över grillen. Någon blöt fest blir det dock inte, om då inte vädret visar annat, eftersom vi på lördag ska på sommarkalas till Karis. Då ser väderkartan däremot rätt dyster ut, så blir nog säkert att hållas inomhus, tyvärr...

Ska bli skönt att komma iväg, få umgås med goda vänner, njuta av god mat & förfriskningar. Någon semester lär vi kanske inte ha direkt med fyra barn i åldersgaffeln 2-5 år...

P.S. Hur länge ska vi älta namnfrågan? Läs här.

Inga kommentarer: