söndag 19 juni 2011

Hemma igen...

Blev att komma lite tidigare hem än tänkt, då Freja plötsligt började kasta upp igår morse. Meningen var ju att vi på hemvägen skulle besöka A-K med familj i Karis. Men inte vill någon ta emot gäster med ev magsjuka.

När vi hade packat allt & alla in i bilen, vred jag om nyckeln & Markus Saab lovade absolut ingenting. Markus misstankar om en trött akku i bilen var rätt. Tack & lov så var det lördag igår, så det vara bara att fara till butiken efter en ny. Hastigt var akkun bytt & vi kunde köra hemåt.

Väl hemma mådde Freja märkbart bättre. Kastade inte upp en gång varken på hemfärden eller hemma. Undrar riktigt vad det handlade om.

Utöver spykalaset var vår lilla tripp lyckad. Arne Alligator var en stor hit för Freja, som skuttade, dansade & sjöng till alla sånger. Hon sken upp som ett hangökex då jag visade henne Arne-tröjan jag köpt. Sås & Kopp spelade några låtar som hon inte kände igen & då såg man på henne att det inte var lika roligt.

På fredagen åkte vi till Högholmen. Aaron, som dagen innan stannat hemma med Markus, fick följa med. Vädret var super även idag. Förutom argsinta måsar, som nästan stal mat ur händerna på en, så gillade både jag & barnen Högholmen. Vissa djur var piggare än andra men största delen på gång.

Både på torsdag & fredag blev det att åka en hel del buss & tåg. Redan det var ju spännande för Freja & Aaron som ju inte varje dag ens ser bussar eller tåg.

Dagarna var minst sagt lyckade. Det var skönt att komma bort några dagar för att igen uppskatta tillvaron hemma. Stort tack till värden & värdinnan som gav oss tak över huvudet & mat i magen under vår vistelse i storstan. Alltid lika roligt att komma till er. Varför det alltid ska sluta i spykalas, funderar man ju på...

P.S. Ska lägga in några bilder i ett senare skede.

1 kommentar:

Jessica sa...

Måsarna förstörde också vår picknick där för två år sen. Vi åt mellanmålet medan vi gick sen istället, man kunde bara inte sitta på ställe och äta.