måndag 17 oktober 2011

Fullspäckat dagsprogram

Bara barnen svalt gröten i morse så styrde vi ferrarin mot Fallböle. Både Freja & Aaron väntade ivrigt på att få träffa K & L. Tog först en tur till svampskogen. L lär vara en hejare på att plocka svamp & det tog inte länge innan hon kom rusande med en trattkantarell. Duktiga L! Väl tillbaka från skogen tog vi ännu oss ner till stranden för att kolla bastubygget & för att kasta lite sten i havet.

Freja & L leker väldigt bra ihop. Lill-Aaron trivs ju hos alla som har mycket leksaker att titta på & där det serverar mat ;) Dessutom är han en hejare på att vinna folks hjärtan. Till de som aldrig sett honom arg & ledsen, så visst kan han också. Ingen 2-åring tycker att livet är rosigt 24 timmar om dygnet, ingen!

Om en vecka blir det besök i Fallböle igen med mammagruppen men den här gången kommer vi att sakna några personer enormt.

Efter lunch sökte vi oss sakta hemåt. Bägge barn snarkade högt innan vi hunnit ut till Skärgårdsvägen. Satte fint med power nap då de några timmar senare skulle springa av sig på barngymnastiken. Måste berömma vår helvilda son, som under tidigare tillfällen överhuvudtaget vägrat sitta stilla. Ikväll klarade han det nästan en minut! Duktigt Aaron. Efter det körde han dock helt sitt eget race...

Fint med en ledig vardag också ibland...
Tack till K & L för en super bra dag!

1 kommentar:

K sa...

Tack själva! Det var super att ha er här! :)