fredag 12 oktober 2012

Fredagsmys

Vi har skippat lördagsgodis & satsar nuförtiden på fredagsmys. Efter att Freja kommit hem från Bollskoj blir det dusch eller bad varefter barnen får popcorn & saft. Idag blev det extra lyxigt med Hesburger-måltid till middag.


Skrev tidigare idag att barnen lekte så snällt i flera timmar & när jag tittade till dem så hade de dukat fram värsta tebjudningen med olika bär, saft & mjölk.


Medan Aaron & jag vilade valde Freja att greja med annat på sitt rum istället. Den här synen mötte mig då jag gick in på hennes rum. Hon hade lagt 15 pussel som en vacker matta på golvet. Fint när barnen kan sysselsätta sig själva.


Imorgon sparkar innebandyserien i gång med turnering i Åbo. Skönt att den inte är längre bort. På det här sättet slipper man sitta på vägen & istället satsa den lediga tiden på familjen. Efter turneringen blir det lite bastubad på golfbanan & en bit mat, för kan nog hända att kroppen skriker efter föda efter två tuffa spel. Har ingen bra känsla för imorgon, tyvärr. Men får återkomma med resultaten senare.


Inga kommentarer: