fredag 22 mars 2013

Populära Omega-3 fiskar

Att buzza Möllers Omega-3 fiskar visade sig gå över förväntan. Har nämligen ett minne av att vi en gång tidigare smakat på samma fiskar & då smakade de apa. Möller har tydligen tagit åt sig av kritiken & utvecklat en produkt som smakar väldigt gott & dessutom är hälsosamt.

Varför Möllers Omega-3 fiskar?

Fiskarna innehåller Omega-3-fettsyror, som är nödvändiga & viktiga för hjärtat (DHA+EPA 250 mg/dygn), hjärnan & synförmågan (DHA 250 mg/dygn). D-vitamin hjälper till att bilda muskler, skelett & tänder & är viktig för kroppens naturliga försvarsmekanism. D3-vitamin tas lätt upp i kroppen och den är mer effektiv än D2-vitamin. Möller Omega-3 småfiskar innehåller inga konstgjorda färg- eller sötningsmedel & inga konserveringsmedel. Fiskarna är sötade xylitol & sorbitol, därav den goda smaken. De passar åt hela familjen!

På posten anlände endast två paket fiskar, som fort tog slut. De sammanlagda 90 fiskarna simmade glatt ner i barnens magar (även i min ibland) & eftersom den rekommenderade dagliga dosen är 2 fiskar så är nu askarna tomma.

Kommer absolut att använda oss av Möllers fiskar i framtiden som variation till soltabletterna dvs D-vitaminerna som barnen & oxå vuxna behöver året om.

Lika gott som godis!

Är annars glad att Buzzador infört bloggbuzzandet för tycker att det är himla skoj att skriva & ta bilder i samband med buzzandet. Hoppas på flera liknande kampanjer i framtiden!

Inga kommentarer: