lördag 27 april 2013

Lunch från Hälsans Kök

Presentkortet kom härom veckan & idag shoppade jag loss på S-market. Fyllde korgen med sojakorvar, chorizokorvar, nuggets & burgare. Eftersom barnen var vrålhungriga när vi kom hem så slängde vi korvarna, både soja- & chorizo, på grillen.

Korvarna är väldigt korvlika i utseende & lukt. De beter sig precis som skinnfria knackkorvar på grillen, dvs ytan bränns fort & blir hård. Erkänner att jag var väldigt skeptisk till att ens smaka så lät barnen köra först.

Kan dock berätta att Freja & Aaron älskade korvarna. Åt dem med hotdog-bröd, ketchup & senap. Även Markus gillade dem. Blev strid om de sista korvarna, som sedan hamnade i barnens magar.

 
Otroligt hur en korv som inte innehåller någon form av kött kan smaka korv. Man undrar vad de lägger i de billigaste köttkorvarna. Min favorit var sojakorven. Chorizokorven var det absolut inget fel, den hade bra & kryddig smak.


Markus tyckte att vi absolut borde köpa de här korvarna igen men när jag berättade priset på förpackningen tänkte han fort om. Tycker precis som Markus att det känns lite väl mycket att betala över 4 € för 8 st sojakorvar eller 4 st chorizokorvar.

Inga kommentarer: