onsdag 31 juli 2013

Feber

Som en blixt från klarblå himmel, på hemvägen från simskolan, meddelade Freja att hon var trött & klagade för huvudvärk. Vid matbordet smakade mjölken konstigt & maten blää, flickan for med tårarna sprutande mot sängen & blev där. Lustigt beteende tänkte vi men märkte fort att hon var rätt så varm. Så nu ligger hon med en Pamol F i magen & väntar på att febern ska komma ner från 38.5 till normala värden igen.
Tänkte för någon dag sedan att vad friska barnen varit den senaste tiden men man ska tydligen inte ens låta tanken flyga förbi i huvudkontoret. Tre dagar återstår av simskolan men Freja ligger bra till då hon fixat både vattenvane- & nybörjarmärket, så det harmar inte nu att hon ev missar två dagar av simmande. Avslutningen på fredag kommer vi såklart att infinna oss på & med kameran i högsta hugg.

Edit: Trots medicin stiger febern fortfarande. Nu laddar vi med Pronaxen till natten & hoppas fröken får sova gott. Morgondagen kanske visar vad det handlar om. Kanske de senaste dagarnas algbad i Bläsnäs inte var så fiffiga...

2 kommentarer:

Anna sa...

Stackars Freja, krya på dig!!! Vad duktig du har varit i simskolan. :) Önskar Anna och Emilia

DA sa...

Jag tänkte också på algerna, men har ingen aning vad man kan få för symptom.. Stackars flicka, att vara sjuk mitt i sommaren är inget kul.