torsdag 8 augusti 2013

Vatten

På Åland regnar det men det är helt okej efter en varm & solig dag.

Barnen vaknade strax efter 7. Konstaterade att det var väldigt svettigt på utsidan & packade oss fort iväg till stranden. Cessi tog oss till Nabben (härlig, långgrund strand), var vi hängde i ett par timmar. Höll på att nysa näsan avig, så vi var tvungna att åka "hem" lite tidigare i jakt på allergimedicin. Undrar vad som blommar nu?



Gjorde Mariehamns senaste nybygge, dvs köpcentret Maxinge. Ja, vad ska säga till det? Inte riktigt nå Skanssi eller Mylly direkt men betydligt mera än vad vi har i Pargas. Cessi är glad att det nu finns H&M på kobben. Åkte hem via Fina Fisken, var vi försåg oss med rökt lax till dagens lunch. Markus syster Leila tittade förbi så att barnen & även de vuxna fick umgås lite.


Eftersom jag lovat barnen Mariebad idag, så samlade jag ihop badgrejerna igen en gång efter att vi ätit & styrde Yarisen mot centrum. Cessi fick på det viset oxå en välförtjänt barnpaus. Mariebad var succe' & jag drömmer igen en gång om något liknande i Pargas. Får se om vi tar ett dopp imorgon ännu innan vi åker hem.


En bra & blöt dag bakom alltså, får se vad morgondagen & framförallt hemresan hämtar.

Inga kommentarer: