lördag 7 december 2013

Kalasat

Har kalasat i dagarna två.

Igår ställde vi till med släktkalas. Hann precis få Frejas nya skrivbord ihopskruvat innan gästerna kom med kläder, ärtpåsar, Lego Friends, prinsesstiara, etc åt födelsedagsbarnet. Cake popsen & coctailbitarna smakade bra & det kändes riktigt roligt med folk i huset, trots lite hektisk förmiddag.

Idag var det dags för barnkalas tillsammans med en förskolekompis. Festplatsen blev därför Dalaskog & hela förskolan var bjuden. Det var minsann livat då 12 stycken 6-åringar rusade omkring & skrek i högan sky, knappt de hade tid att sätta sig ner & äta. Otroligt fina gåvor Freja fick, Lego Friends & Monster High är väldigt hett just nu.

Men det är skönt att det är överstökat nu. Valet att fixa barnkalas tillsammans med en annan familj var helt rätt, speciellt då man saknar orken. Är väldigt tacksam över det. Roligt för bägge flickor att kunna bjuda alla förskolekompisar & inte behöva välja ut några enskilda.

Imorgon bär det av mot Kankaanpää, ett väldigt vintrigt sådant tror jag. Kommer att starta redan mitt åt dagen för att kunna köra medan det är ljust. Vem vet, hinner kanske med en simtur innan läggdags imorgon?

Känns jobbigare att lämna barnen den här gången. Har tillsammans med Freja prickat dagarna för avresa & hemkomst med en stjärna, främst för att barnen ska veta när jag kommer hem. Tisdag nästa vecka fick ett hjärta för att gipset ryker av då.

Lade in tre önskemål åt Markus: att se till att barnen inte går i samma kläder hela veckan, att han byker minst en maskin & att Freja ska skuras från topp till tå när gipset åkt av.

Inga kommentarer: