lördag 4 januari 2014

Ingen promenad

Blev ingen frisk luft idag. Räknar inte med det jag drog in på väg till bilen. Vaknade sent, så sent att vi missade Frejas handbollsträning, så sent att innan jag hade frukost i magen öppnade sig himlen för en dusch som fortfarande pågår. En promenad lockade absolut inte trots bra kläder.
Checkade försäljningen på Seesam & konstaterade tolvtiden att det var bäst att redan idag åka in & fylla på hyllorna (allt för att slippa sitta inne). Nu är i alla fall platsen redo för morgondagen, som lär vara Seesams bästa dag vad gäller besökare. Hade med lite leksaker idag som en köpare ville ha innan jag ens fick prislapparna på dem. Tacka massor & önskade henne en trevlig helg. Aarons plagg väntar nu på nya användare, bland med finns Nova Star & Esprit som kanske lockar lite.
Ett samtal kom att sluta med många skopor glass hos en kompis. Några timmar senare åkte jag hem en hög träningskläder & en handväska rikare. Besöket vann promenad med många längder så är egentligen ganska glad att det regnade idag. Handväskan är redan fylld & väntar på att få komma med på kalas imorgon.

Tack massor, L!

Inga kommentarer: