söndag 12 januari 2014

Ljusare

Igår svängde väderleken till en vintrigare variant. Jublar inte direkt åt det vita som finns på marken men måste erkänna att livet känns lite ljusare. Är nöjd så länge det inte kommer stora mängder snö som kan innebära extra arbete innan man kommer iväg hemifrån. För mig får gärna en snöfattig vinter gå förbi den här gången. Efter flera tuffa vintrar är det bara skönt att få göra annat på fritiden än skuffa snö.

Det fina med snön är att barnen gärna vill ut nästan genast de öppnar ögonen men snabbt försvinner den ivern då våren borde vara på antågande & snön bara ligger kvar, som tidigare år. Men vi ska njuta lite av vintern, nu nör den äntligen kom.

Min trötta kropp, efter gårdagens matcher, behövde luftas lite så vi tog en promenad ner till Erstan. Freja hade velat gå längre men eftersom Aaron var med, fick vi ta en kortare sträcka. Vinden var lite bitande nere vid vattnet men inne i skogen var det skönt. Lustigt hur ovan kroppen är med köldgrader. Skönt var det iaf att komma ut, hastigheten passade mina ömma muskler bra.

Inga kommentarer: