tisdag 14 januari 2014

Uppkopplade

Det visade sig att den trådlösa sändningen från modemet inte var tillräckligt stark för stickan. När vi kopplade upp med kabel lyckades registreringen bra. Hade då redan hunnit prata med Watson som försedde mig med både e-post & telefonnummer till felanmälan. Eftersom stickan nu har IP-adressen så ska vi ännu pröva köra trådlöst men misstänker att signalen av någon anledning är för svag i vårt sovrum.
Fortfarande fungerar Watson fint. Markus kollade hastigheten då barnen tittade på TVn & jag på plattan, trots ovanligt låg aktivitet på 4-5 Mbit så spelade bilden på utan avbrott. Är imponerad över att Watson levererar trots enligt dem för låg näthastighet. Inga störningar i sändningen ännu. Maxivision brukar bråka lite, så tänker föra statistik över vilket bolag som är vassare. Priser ska oxå jämföras.
Som bäst ligger barnen & tittar på ett barnprogram som kom i morse. Inget bandat utan med några klick startade programmet i rutan. Med Watson kan man alltså kolla på upp till 2 veckor gamla TV-program. Utöver det kan man ännu spara sina favoritprogram.

Inga kommentarer: