lördag 8 februari 2014

Fortfarande svart

Vi hade ju redan tänkt att vi fortsätter använda oss av Watson när testperioden gått ut men i det här skedet blir det nog inte så. Köade 40 minuter till Watson/Anvia tekniska support, varefter en ung & trevlig dam svarade. Började tala svenska men valde fort att byta till finska. Hon funderade länge vad det kunde bero, ifall vi startat om modem & sticka, osv & jag svor inombords över eurona som rasslade ut ur min börs. 20 minuter senare kunde vi konstatera att allt det hon kunde göra inte hade löst problemet, TV-rutan är fortfarande svart.
Bollen ligger hos dem nu & de har lovat kontakta oss. Berättade att jag buzzar Watson & skriver blogg om våra erfarenheter & åsikter kring buzzandet. Fram tills igår har vi varit nöjda men det kändes nog bra att få koppla upp trygga, gamla Maxivision igen. Synd att inte Watson fungerar för visst är det lyxigt att titta på TV både via sticka, tablett & dator.

1 kommentar:

Malin sa...

Kanske tur att man inte kom med i kampanjen. De verkar vara fler som har problem med Watson om läser på buzzador innan man loggar in sig