tisdag 20 maj 2014

Bland slangar & grästuvor

Snart gäller det. I flera veckor har vi tränat för FSBs förbundsmästerskap i redskapshantering inkommande lördag i Stallörsparken i Ekenäs. Alla är hjärtligt välkomna för att heja oss samt herrarna till guld. Tävlingarna börjar kl 13.00, först ut är damerna.

I år har vi haft tur med vädret. Planen var från start snöfri. Minns ett år då vi skottade snö för att komma i gång med träningarna tidigare. Inte en gång har vi tvingats inhibera träning pga vädergudarna, däremot har arbete, sjukdom & diverse andra viktiga tillställningarna gjort det extra svårt för oss att hitta träningstillfällen som passar samtliga.

Ikväll körde vi sista repetitionen. Grästillväxten tog i helgen extra fart iom värmen & regnet så idag löpte vi extreme mellan grästuvor & gropar med blommor & bin som extra krydda. Lyckades pricka en grop i en kurva men med extra långa ledband i vristerna pga tidigare skada, så fixar man även dem. Stämningen var på topp & jag hoppas få se samma glädje på lördag. Vet att vi kan greja hem det här.

Inga kommentarer: