söndag 18 maj 2014

Om innebandy intresserar

Här följer lite reklam:

Har du funderat på att börja spela innebandy? Kanske du spelat som yngre, hamnat i blöjträsket & drömmer om lite egen tid? Skulle du vilja förverkliga en dröm? Tycker du att lag- & bollspel är nånting för dig? Kanske du bara önskar få röra på dig?

Om du svarat ja på någon av frågorna ovan, så har du nu chans att pröva på nånting nytt. Pargas IFs innebandy damer söker nya spelare. Säsongen är sedan många veckor tillbaka slut & våra träningar handlar just nu mest om att hålla konditionen i trim inför sommarpausen från midsommar framåt dvs perfekt tidpunkt för att testa om innetossor, klubba & hålig, liten plastboll är en bra kombination för dig. Ung som gammal är välkommen! Du kanske har talanger som du inte visste om.

Fram till midsommar kommer vi att spela innebandy en gång i veckan, på söndagar så om min text ens lite lockar fram intresse, ta för tusan kontakt. Laget idag består av damer i alla åldrar, i olika livsskeden så även du passar in.

2 kommentarer:

Sussi sa...

Vilken tid?

PÅ STRANDBYUDD sa...

Lämnade avsiktligt tiden borta för det är lite öppet vilken tid vi tränar i juni men inkommande söndag kör vi som vanligt dvs söndag kl 20.00 i PIUG. Vi har trängstid till 21.30 men fritt fram att sticka kl 21 om man känner att det blir för sent.