lördag 13 december 2014

Lucia-andakt


Kan inte inte komma ihåg att jag tidigare närvarat vid Lucia-kröningen.
Jo, som stjärngosse år 1985 men inte en gång efter.

Visst har jag så gott som varje år sett årets Lucia vid kortegen efter kröningen men har av någon anledning valt att undvika trängseln i kyrkan. Är glad att jag valde att åka trots nattpass på bädden föregående natt. Pargas Lucia 2014, Hajat Husain, var så vacker tillsammans med tärnorna. Dessutom sjöng de änglalikt, rentav hårresande. Himlen i min famn & Julen är här väckte en hel del julkänslor trots det trista vädret på utsidan. Hoppas lucia & tärnorna hinner komma & sprida lite ljus på läkarmottagningen också i samband med besöket på bädden på tisdag.


4 kommentarer:

Fru Z sa...

Helt samma för oss - vi har inte heller varit på evigheter!! Otroligt vackert och stämningsfullt och sjöng såå vackert! Skall minsann se till att de blir tradition* Fin söndag till er*

Anonym sa...

Hej!
Kan jag få lov att spara ett av dina fina foton.
På ett av dina foton syns mitt barnbarn så bra, hon bor i Raumo och var första gången på Lucia. Fotot skulle jag använda i hennes fotobok jag lagar till hennes 5-årsdag i jan.
Mvh Stina Karlsson

PÅ STRANDBYUDD sa...

Absolut får du använda mina foton. Om bilden inte blir bra så kan du maila mig på markus.johanna(a)gmail.com så skickar jag dig orginalet.

Anonym sa...

Tack snälla du