fredag 4 september 2015

Två dagar i augusti


Blev så glad när vi äntligen hittade ett par dagar som passade oss, värden & värdinnan. Det är länge sedan vi besökt Grönöarna i Korpo, länge sedan vi fått umgås med de finaste människor jag känner. Tyvärr kunde inte Markus följa med men förhoppningsvis nästa gång.


Intill deras holme, med alla byggnader på, ligger lilla holmen. Värden har byggt en spång, så att man lätt kan ta sig över. Nu var vattennivån så pass låg att vi hade kunnat vada över men man har ju såklart inget emot att gå över torr.
Aaron gillade lilla holmen & vi traskade över i flera repriser.


Maten var, som alltid, suverän. Barnen fick också vara med & skåla lite.Efter tips om geocache så trotsade vi den hårda vinden & tog oss över till grannholmen. Där hittade vi mycket blått & i cachen gömde sig dessutom en trackable i form av en anka. Den ska vi försöka droppa av i följande passlig cache.
Vädret var super, speciellt följande dag. Våra vattentokiga ungar tillbringade timtal i vattnet & ytterligare timmar då de fattade tycke för kajaken. Själv njöt jag i solstolen med bok & drickbart, önskade att dagen aldrig skulle ta slut. Bättre avslut på sommarlovet kunde nog barnen inte få. Stort tack till B & P som stod ut med oss!

Inga kommentarer: