måndag 5 oktober 2015

Check!

Imorgon den här tiden förväntas planet lyfta från Åbo flygfält & föra den här familjen på deras första resa till varmare breddgrader. För pojkarna i huset är det även första flygresan någonsin, så kan hända att de är extra spända. Checkade precis in på Norwegians sidor & har nu våra biljetter i handen. Trots att vi flyger lowfare, utan förbokade platser, lyckades vi få fyra stolar på samma rad.

Det mesta är redan packat. De två yngsta har ännu skoldag imorgon & Markus tänker köra full arbetsdag, så jag får ordna om det sista i lugn & ro. Vi är ju långt ifrån vana att resa så undrar nog hur mycket onödigt vi packat med & hur många viktiga grejer som kommer att bli hemma. Tur att det finns checklistor på nätet!

Att vi äntligen ska få fira semester tillsammans som en familj är stort. Senast vi gjorde nånting tillsammans var sommaren 2010, så ser verkligen fram emot de här dagarna & har heller inget program bokat utan kommer att ta dagen som den kommer. Markus & jag har även blivit lovade en barnfri kväll, hur lyxigt låter inte det!


Inga kommentarer: