torsdag 9 maj 2013

3 veckor kvar

Börjar närma oss slutspurten på viktkontrollskursen. Vi har hittills gått ner 28.9 kg i vikt tillsammans vilket jag tycker är helt jävla otroligt. I medeltal betyder det ca 3 kg per person. Hade själv lite motigt för någon vecka sedan men nu är jag back on track igen. Nu har dock en flunssa satt lite käppar i hjulet vad gäller motionen men gör allt för att hålla intaget lågt.

Lade in en liten önskan bland mina mål för nätkursen & den önskan är att det skulle vara helt super att få se andra tiotal på vågen, tiotal jag inte sett sedan jag kom hem från BB hösten 2009. Det är så nära men nära är också kursens slutdatum så får se om det kommer att hända. Hoppas kan man alltid.

Blev så glad idag när granntanten frågade om jag gått mycket ner i vikt, så antagligen syns det också. Grannarna har ju sett mig springa längs med vägarna flera dagar i veckan så de har antagit att jag har nånting på gång. Nu efteråt harmar det att jag inte vågade/vill fotografera mig själv innan jag började kursen, för visst hade det ju varit skoj att se & jämföra hur det såg ut innan. Det lockade inte precis att greppa kameran just då.

Fick beröm av kursdragaren att jag är den aktivaste gruppmedlemmen men det är väl inte så konstigt med tanke på hur mycket tid jag hänger vid datorn. Kursmaterialet har gett mig massor & tipsen jag fått har varit nyttiga & användbara.

Längtar så efter att få shoppa nya kläder men tänker hålla ut ännu, ifall det lossnar lite fett ännu. Ska däremot belöna mig själv med lite nya träningskläder. Viktigt att se snygg ut när man studsar omkring här i Strandby, vet aldrig vem man möter. Nya, fräscha plagg får mig faktiskt att kämpa på ännu mera & så äger jag dessutom endast ett par löpartights. Är alltså i skriande behov av ett par till!

Vill tro att det här är nånting varaktigt, som kursdragaren oxå skrev åt mig. Startade med ett BMI över 30 dvs fetma men har nu endast övervikt med ett BMI på 28.9. Drömmer om en kropp med normalt BMI men det skulle betyda ytterligare viktnedgång på över 11 kg. Det känns väldigt långt bort men å andra sidan så har jag redan lyckats göra mig av med en tredje del av övervikten, så resterande 11 kg ska väl gå lätt.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Lycka till! Tänk om du nu tar en bild så kan du fota dig på vägen till 11 kg bort ännu, sku säkert sporra ännu mer då du jämför.

PÅ STRANDBYUDD sa...

Det kunde jag ju faktiskt göra även om det tar emot. Behöver ju inte publicera den förrän det finns en vacker efterbild :)