tisdag 24 september 2013

Fyra höstar

Otroligt att vår lilla baby fyller 4 år idag. Att det är fyra år sedan jag blev inkallad för igångsättning, ett försök som trots en arsenal av olika mediciner slutade med kejsarsnitt. Ut kom litervis med vatten & en knubbig pojke.

Idag är knubbigheten ett minne blott. Aaron mäter 105.5 cm & 19.8 kg (rådgivningsbesök idag). LENEn klarade han med glans. Språkdelen testades inte eftersom en talterapeut redan undersökt honom & gett sitt utlåtande. Aaron både ser & hör bra, trots att vi ibland tvivlat på det senare.

Dagen till ära så fick Aaron vara hemma från dagis då jag hade ledig dag efter helgarbete. Började med att shoppa födispresent på Toys'r'us. Ingen lätt match att komma överens om vad som får skaffas, kunde ju inte ge honom riktigt fria händer. Därefter lunchade vi på McDonalds, prövade sängar på Sotka, besökte rådgivningen, hämtade Freja & åkte hem för att ställa till med kalas nr 1.

Bilbanan jag fyndade på Toys'r'us var så populär att barnen inte ens hade tid att sitta ner & äta godsaker med gästerna. Leken tog slut när bilarna inte tog sig fram mera pga låg batterinivå. I lördag kommer nästa gäng på kaffe & bara jag hittat hem från Kankaanpää blir det att ställa i ordning kalas nr 3.

Grattis på 4-årsdagen pussgurkan!

Inga kommentarer: