tisdag 29 april 2014

Utvecklingsdag

Medicinerna sköter sitt. Har idag orkat bra. Försökte mig på lättsam morgongymnastik & gymstick, som gick hyffsat. Är absolut inte i skick för löpning eller annan svettig aktivitet men tycker nu det går åt rätt håll.

Utvecklingsdagen & besöket av Nette var lyckade. Kändes skönt att, för ens några timmar, få prata sitt eget modersmål.  Det var inte många ord finska, som vi behövde utbyta. Lade fram mina mål för ASLAK & några utvecklingsalternativ, som vi ska arbeta med fram till följande period. Ska bli spännande & se om vi förverkligar dem.

Blev glad då vår sista gruppmedlem uppenbarade sig idag. Hon såg pigg & fräsch ut trots ballongutvidgning av några hjärtkärl i fredags. Tycker det är så fel att just hon, som lyckats bäst med viktminskning & hälsosamma levnadsvanor, drabbades. Hoppas verkligen hon får delta i sista perioden i september.

Idag har vi oxå firat en annan gruppmedlem, som fyller år idag. Det bjöds både på kaka, muffins, kaffe, skumppa & cider ikväll. Vi tjuvstartade vappen lite tror jag.

Imorgon väntar en lång dag från 8 till 17. Tror de vill trötta ut oss, så att vi inte orkar med nå större festligheter på kvällen. Första maj sparkar vi dessutom redan kl 8 igång med en timmes vattenjumppa följt av ännu mera fysisk fostran. Vart blev sovmorgon de lovade oss?

Inga kommentarer: